Що може бути краще сала гарячого копчення з молодою картопелькою, огірочком і чаркою горілки (або склянкою пива)? Такий собі релакс і антидепресант по нашому! Здається, що складно. І де ж ту коптильню взяти? Але спритність рук і мінімум витрат допоможуть вам отримати насолоду від справжньої смакоти. Читати далі Сало гарячого копчення в домашніх умовах
Кролик гарячого копчення в домашніх умовах
Існує безліч страв з м’яса, які після копчення набувають незабутній смак. Ми ж розглянемо таке блюдо, як кролик гарячого копчення, оскільки тільки кролик має ряд дієтичних властивостей. Читати далі Кролик гарячого копчення в домашніх умовах
Рецепт копчення судака
Що може бути краще страви, приготованої на свіжому повітрі? Цей натуральний смак і особливий аромат не можуть не викликати апетиту. Сьогодні я поділюся простим рецептом копчення судака, який особливо стане в нагоді тим, хто в цій справі новачок або просто хоче отримати максимально смачну страву при мінімальних зусиллях. Читати далі Рецепт копчення судака
Копчені курячі стегенця фаршировані вишнями
Для копчення ми використовуємо домашню птицю м’ясної породи, вигодувану пшеницею. Це дозволяє отримати більш смачний кінцевий продукт – копчені курячі стегенця, фаршировані вишнями і коренем пастернаку. Читати далі Копчені курячі стегенця фаршировані вишнями
Сало холодного копчення
Рецепт сала холодного копчення досить простий і приготувати це чудове блюдо зможе практично будь-який власник елементарної коптильні. Досить Вашого бажання, трохи часу і ретельно підібраних шматочків домашнього сала. Читати далі Сало холодного копчення
Копчення салаки
Салака в англійській мові називається шпротами (для більш дрібної рибки) або ж балтійським оселедцем (для примірників покрупніше). І ці назви не випадкові. Це можна зрозуміти спостерігаючи копчення салаки в домашніх умовах, коли в результаті виходить продукт дуже схожий на великі золотисті шпроти з улюблених багатьма консервів в металевих банках. Читати далі Копчення салаки
Димогенератор для копчення своїми руками
Напевно кожен, хто займається копченням, знає, що таке димогенератор, і деякі навіть мають такий прилад в своєму господарстві. Димогенератор використовують в основному при холодному копченні, але можна і з його допомогою коптити гарячим способом, якщо встановити в коптильню нагрівальний елемент, наприклад тен від електричної плити. Читати далі Димогенератор для копчення своїми руками
Копчення коропа в домашніх умовах
Річкову рибу не так часто можна просто купити в копченому вигляді, тому, наприклад, копчення коропа в домашніх умовах може стати єдиною можливістю, щоб спробувати самому і пригостити близьких цією смачною, ніжною рибкою. Читати далі Копчення коропа в домашніх умовах
Копчення карася
Карась – це найпоширеніша риба в наших водоймах, яка за своїми смаковими якостями не поступається багатьом рідкісним мешканцям річок і ставків. Найсмачніший карась – копчений. Читати далі Копчення карася
Копчена свинна грудинка в виноградному листі
Просочена димком ароматна копчена свинна грудинка в виноградному листі може стати основним елементом приємної сімейної вечері або гарячою закускою під час вечірки-барбекю. Читати далі Копчена свинна грудинка в виноградному листі