Сало гарячого копчення в домашніх умовах

salo-goryachego-kopcheniya-v-domashnih-usloviyahЩо може бути краще сала гарячого копчення з молодою картопелькою, огірочком і чаркою горілки (або склянкою пива)? Такий собі релакс і антидепресант по нашому! Здається, що складно. І де ж ту коптильню взяти? Але спритність рук і мінімум витрат допоможуть вам отримати насолоду від справжньої смакоти. Читати далі Сало гарячого копчення в домашніх умовах

Кролик гарячого копчення в домашніх умовах

krolik-goryachego-kopcheniyaІснує безліч страв з м’яса, які після копчення набувають незабутній смак. Ми ж розглянемо таке блюдо, як кролик гарячого копчення, оскільки тільки кролик має ряд дієтичних властивостей. Читати далі Кролик гарячого копчення в домашніх умовах

Рецепт копчення судака

retsept-kopcheniya-sudakaЩо може бути краще страви, приготованої на свіжому повітрі? Цей натуральний смак і особливий аромат не можуть не викликати апетиту. Сьогодні я поділюся простим рецептом копчення судака, який особливо стане в нагоді тим, хто в цій справі новачок або просто хоче отримати максимально смачну страву при мінімальних зусиллях. Читати далі Рецепт копчення судака

Копчені курячі стегенця фаршировані вишнями

kopchenyie-kurinyie-okorochkaДля копчення ми використовуємо домашню птицю м’ясної породи, вигодувану пшеницею. Це дозволяє отримати більш смачний кінцевий продукт – копчені курячі стегенця, фаршировані вишнями і коренем пастернаку. Читати далі Копчені курячі стегенця фаршировані вишнями

Сало холодного копчення

salo-holodnogo-kopcheniyaРецепт сала холодного копчення досить простий і приготувати це чудове блюдо зможе практично будь-який власник елементарної коптильні. Досить Вашого бажання, трохи часу і ретельно підібраних шматочків домашнього сала. Читати далі Сало холодного копчення

Копчення салаки

kopchenie-salakiСалака в англійській мові називається шпротами (для більш дрібної рибки) або ж балтійським оселедцем (для примірників покрупніше). І ці назви не випадкові. Це можна зрозуміти спостерігаючи копчення салаки в домашніх умовах, коли в результаті виходить продукт дуже схожий на великі золотисті шпроти з улюблених багатьма консервів в металевих банках. Читати далі Копчення салаки

Димогенератор для копчення своїми руками

dyimogenerator-dlya-kopcheniya-svoimi-rukami1Напевно кожен, хто займається копченням, знає, що таке димогенератор, і деякі навіть мають такий прилад в своєму господарстві. Димогенератор використовують в основному при холодному копченні, але можна і з його допомогою коптити гарячим способом, якщо встановити в коптильню нагрівальний елемент, наприклад тен від електричної плити. Читати далі Димогенератор для копчення своїми руками

Копчення коропа в домашніх умовах

kopchenie-karpa-v-domashnih-usloviyahРічкову рибу не так часто можна просто купити в копченому вигляді, тому, наприклад, копчення коропа в домашніх умовах може стати єдиною можливістю, щоб спробувати самому і пригостити близьких цією смачною, ніжною рибкою. Читати далі Копчення коропа в домашніх умовах

Копчення карася

kopchenie-karasyaКарась – це найпоширеніша риба в наших водоймах, яка за своїми смаковими якостями не поступається багатьом рідкісним мешканцям річок і ставків. Найсмачніший карась – копчений. Читати далі Копчення карася

Копчена свинна грудинка в виноградному листі

kopchenaya-svinaya-grudinkaПросочена димком ароматна копчена свинна грудинка в виноградному листі може стати основним елементом приємної сімейної вечері або гарячою закускою під час вечірки-барбекю. Читати далі Копчена свинна грудинка в виноградному листі